(FOTO) ŠEŠELJ SE ODVRATNO RUGA VATRENIMA: Pogledajte kakve morbidne slike objavljuje o Hrvatskoj

youtube

Hrvatska nogometna reprezentacija odigrala je vjerojatno najgoru utakmicu u povijesti. U Ligi nacija Vatrene je nadigrala Španjolska na svom terenu s čak 6:0.

Do sada najteži poraz doživjeli smo u rujnu 2009. na Wembleyju u kvalifikacijama za SP 2010. izgubivši od Engleske 1-5. No, ‘Furija’ je svjetskim doprvacima ‘čestitala’ šesticom.

Golove za španjolsku vrstu zabili su Saul Niguez (24), Marco Asensio (33), Lovre Kalinić (35-ag), Rodrigo (49), Sergio Ramos (57) i Isco (70). Posebno je bio raspoložen Asensio koji je nam je zabio dva gola, jer je Kalinić zatresao svoju mrežu nakon njegovog udarca, te upisao i dvije asistencije.

Nakon utakmice, očekivano, likovali su mnogi strani mediji, a posebice oni iz Srbije. S Vatrenima se tako odlučio sprdati i ratni zločinac i huškač, srpski radikal i četnički vojvoda, Vojislav Šešelj. On je na svom Twitter-profilu objavio poprilično infantilnu šalu, kojoj je prethodila vrlo morbidna.

Naime, na prvoj objavi u kojoj se ruga Vatrenima, Šešelj je uspredio katastrofu Hrvatske s onom koja je pogodila SAD 11. rujna 2001. godine.



Potom je objavio da je hrvatska zastava od sada simbol u Španjolskoj za broj šest.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI