(FOTO) S NOVIM POJAČANJEM HAJDUKA SPRDAO SE CIJELI SVIJET: Prisjetite se kako je Perišić osramotio Terzieva za sva vremena

Photo: Marko Lukunic/PIXSELL

Iako vjerojatno niste čuli za Terzieva, osim ako niste fan bugarske nogometne lige, jedan će vam prizor osvježiti memoriju.

Hajduk je kao posljednje veliko pojačanje zimskog prijelaznog roka doveo nekadašnjeg Bugarskog reprezentativca, Georgija Terzijeva (24). Bugar je predstavljen kao veliko pojačanje i zamjena za Lorenca Šimića koji je prodan u Sampdoriju. Terziev je posljednju godinu dana proveo u B momčadi Ludogoreca jer ga trener nije vidio u svojim zamislima i loše je igrao, a u Hajduk je stigao na posudbu s opcijom otkupa ugovora.

Imao je Terziev svijetlih trenutaka u karijeri, zabio je gol Liverpoolu u Ligi prvaka dok je igrao za Ludogorec, jedno vrijeme tražio ga je čak i Lazio, nastupao je i za sve omladinske selekcije reprezentacije, a dogurao je i do A selekcije za koju je upisao osam nastupa.

Iako vjerojatno niste čuli za Terzieva, osim ako niste fan bugarske nogometne lige, jedan će vam prizor osvježiti memoriju. Naime, baš je Terziev onaj bugarski nogometaš kojem se smijao cijeli svijet nakon kvalifikacijske utakmice skupine H za odlazak na Europsko nogometno prvenstvo u Francuskoj još tamo 2015. godine kada su Bugari izgubili s 3:0 na Maksimiru.

Počelo je ovako…

10.10.2015., stadion u Maksimiru, Zagreb - Kvalifikacijska utakmica za odlazak na Europsko nogometno prvenstvo koje ce se odrzati 2016. godine u Francuskoj. Skupina H, Hrvatska - Bugarska. Ivan Perisic, Georgi Terziev. Photo: Marko Lukunic/PIXSELL
Photo: Marko Lukunic/PIXSELL

Nastavilo se duelom…



Photo: Marko Lukunic/PIXSELL
Photo: Marko Lukunic/PIXSELL

A na kraju je Terziev završio ovako…

Photo: Marko Lukunic/PIXSELL
Photo: Marko Lukunic/PIXSELL

Spomenimo kako se s ovom fotografijom nakon te utakmice sprdao gotovo cijeli svijet, a često se zna i uvrštavati u najsmješnije slike s nogometnih terena.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI