(FOTO) Neviđena mobilizacija Bad Blue Boysa! NE ODUSTAJEMO OD TEBE!

KND Bad Blue Boys Zagreb

"Davno smo iza sebe ostavili razum, smisao i logiku i ne odustajemo od tebe", poručili su BBB

Bad Blue Boysi se mobiliziraju. Najžešći navijači aktualnog hrvatskog prvaka došli su na genijalnu ideju kako svoje pripadnike alarmirati i najaviti još žešću borbu za Dinamo.

Nakon sramotne pobjede Dinama u Vinkovcima kad je Zagrepčanima poklonjen jedanaesterac za pobjedu (2:1), a nakon koje su BBB vratili dresove igračima, te izbacivanja Futsal Dinama iz Hrvatskog kupa BBB se mobiliziraju i ponovno suprotstavljaju vodstvu HNS-a, čini nam se odlučniji i žešći no ikad. Sad imaju i politiku (bar Most) na svojoj strani.

Fotografije potpore stižu ne samo iz Zgreba i okolice već iz cijele Hrvatske i inozemstva.



Njihovo priopćenje donosimo u cijelosti:

“Danas, dok padaju maske i ispadaju kosturi iz ormara, ti si na izmaku snaga. Dvadeset i kusur godina te gledamo kako skupa s nama trpiš razne jebivjetre i lešinare koji se poigravaju s tvojim imenom, nesvjesni tvoje veličine i u kojim se sve malim stvarima krije tvoja ljepota. Osvajaš titule, desetak godina u nizu, prvak si svoje države, ali nisi sretan ni ti, nismo ni mi. Nekada smo više uživali u tvojim titulama, ali i u tvojim epohalnim kiksevima. U gradu te se sve rjeđe sjete, umorili su se od čekanja. Nije lako danas ni tebi, a ni nama s tobom. Davno smo iza sebe ostavili razum, smisao i logiku i ne odustajemo od tebe.

SUBOTA 15.00 – SVI NA SJEVER!”, poručili su BBB.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI