(FOTO) MIRKOVO EMOTIVNO PISMO S JAKOM MORALNOM POUKOM: ‘Umro je moj prijatelj s kojim nisam pričao dvije godine’

Facebook: Mirko Filipović

Od Josipa se oprostio emotivnim i iskrenim pismom koje na koncu ima jednu veliku moralnu pouku za sve.

Mirko Filipović objavio je na svojem Facebook profilu kako je umro njegov prijatelj iz djetinjstva, Josip Vidović Rus. Mirkov dugogodišnji prijatelj umro je sedam dana nakon što je pretrpio težak moždani udar, a Cro Cop je tom prilikom uputio emotivnu poruku na društvenoj mreži.

Cro Copu je dosta teško palo to što posljednje dvije godine nije razgovarao s pokojnim Josipom i to kako kaže jer se “inatio zbog obične gluposti”. Od Josipa se oprostio emotivnim i iskrenim pismom koje na koncu ima jednu veliku moralnu pouku za sve.

“Moj prijatelj Rujo nažalost nije uspio dobiti ovu bitku. Prije nekoliko sati je umro. Nerazdvojni smo bili punih 19 godina i imamo bezbroj zajedničkih uspomena i doživljaja. Često smo se kao mala djeca svađali radi potpuno nevažnih stvari, ali i mirili. Tokom moje karijere u Prideu me pratio na putovanjima i ta druženja i naše doživljaje pamtiti ću dok sam živ. Najteže mi pada što zadnje dvije godine nismo razgovarali i to radi najobičnije gluposti. Prije mjesec dana sam bio u Privlaci i vidim ga kako stoji ispred kuće i ja prođem samo. Sad mi je žao da ne mogu opisati što nisam stao i pozdravio prijatelja. Otkad je dobio moždani prije sedam dana nije mogao govoriti i bio je nesvjestan okoline. Čim sam čuo šta se dogodilo nazvao sam da pitam kako je. Kćer mi njegova kaže da nije reagirao ni na ukučane, niti je davao znakove da razumije što mu govore. Ali kad mu je rekla da sam zvao i pozdravio ga on ju pogledao i suze mu krenile. Ovo je još jedan dokaz da ne treba tjerati inat jer se nikada ne zna šta sutra nosi. RIP prijatelju moj”.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI