(FOTO) KAKO SE TODORIĆ OVOG NIJE SJETIO? Umjesto brojeva na dresu, imaju cijene iz supermarketa!

Na taj način prodaju čokoladu, šampone, sardine i brojne druge artikle. Najpopularnija je cijena pizze, ipak prodaje ju klupska "desetka"...

Svašta ljudima padne napamet, a pogotovo onima koji su zaduženi za marketing i to u siromašnijoj nogometnoj ligi. Naime, u brazilskoj Serie D, igra klub koji ima zanimljiv, da ne kažemo i kreativan način ponude oglasnog prostora. Četvrtoligaš Fluminense (Flu de Feira) nude kao i gotovo svi klubovi na svijetu oglasni prostora na svojim dresovima, ali ipak se po nečemu itekako razlikuju.

Nogometaši toga kluba na svojim dresovima nose reklame za akcijske cijene u lancu supermarketa i to tako što pored broja na dresu manjim fontom imaju ispisan dodatak, primjerice, “10,98”. Iznad broja, odnosno, cijene, umjesto imena piše im naziv artikla.

Na taj način prodaju čokoladu, šampone, sardine i brojne druge artikle. Najpopularnija je cijena pizze, ipak prodaje ju klupska “desetka” koja se prodaje po spomenutih “10,98”. Zanimljivo, obožavatelji su oduševljeni ovim domišljatim načinom oglašavanja pa se tako priča o četvrtoligašu i njegovom sponzoru (što je naravno važnije) proširila po cijelom svijetu.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI