(FOTO) JAVIO SE I DINAMOV ‘OSKAROVAC IZ VINKOVACA’: Evo što je Soudani poručio svojim ‘neprijateljima’

Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Dinamov 'Mr. Derbi', kako mu tepaju kada ne simulira i ne iznuđuje prekršaje protiv fenjeraša u utakmici u kojoj je njegova momčad ravnopravna posljednjoj momčadi lige, odlučio obračunati s 'neprijateljima' preko Twittera.

Alžirski napadač iz Dinama, El Arbi Hillel Soudani, posljednjih je dana na meti kritika, kako medija, tako i navijača i struke, zbog teatralnog pada u Cibalijinom kaznenom prostoru kojim je izborio jedanaesterac za pobjedu 2:1. Dijelom je to njegova, a dijelom krivica suca Damira Batinića koji je stajao desetak metara dalje, ali kako kaže nije vidio što se dogodilo.

No, šteta je nanesena, Cibaliji su oduzeti bodovi možda vrijedni opstanka, a Dinamu su dani bodovi možda vrijedni naslova prvaka. Soudani je zapravo imao sreće jer su u Hrvatskoj prvo na meti suci, a tek onda treneri pa na kraju igrači kada su u pitanju sporne situacije. Alžirac se izvukao tek s kojom kritikom i sprdanjem kako je zaslužio Oscara za glumu.

Mogao je proći puno gore da je ovo napravio u Engleskoj u kojoj igrače koji su skloni simuliranju ne vole ni domaći navijači, ali čak i te blage kritike pogodile su Soudanija.

Stoga se Dinamov ‘Mr. Derbi’, kako mu tepaju kada ne simulira i ne iznuđuje prekršaje protiv fenjeraša u utakmici u kojoj je njegova momčad ravnopravna posljednjoj momčadi lige, odlučio obračunati s ‘neprijateljima’ preko Twittera.

“Učinite svoje neprijatelje ljubomornima, roditelje ponosnima, a sebe sretnima”, objavio je na svojem Twitteru uz fotografiju Roberta Downeya Jr., glumca koji ima dvije nominacije za Oscara.



 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI