(FOTO) CRO COPU USPJEŠNO ‘ZAKRPANO’ KOLJENO: ‘Bilo je problema, uzimali su mi matične stanice iz masnog tkiva s trbuha, ali…’

Facebook: Mirko Filipović (Official)

Operacija je prošla uspješno, a izveo ju je proslavljeni doktor Damir Hudetz koji je primijenio najnoviju metodu koja se koristi u ortopediji. Dr. Hudetzu je ovo već sedma operacija na Mirku, a Cro Cop je poručio kako će desetu okruniti nekim kumstvom.

Umirovljeni hrvatski MMA borac, Mirko Filipović, nedavno je podigao novi naslov, postao je prvakom Rizinova Grand Prixa u Japanu, a nakon titule objavio je nalaze s magnetske rezonancije i otkrio kako je kroz turnir pobjeđivao ozlijeđen.

Mirko se nakon Grand Prixa oprostio od svijeta borbe i konačno je odlučio sanirati bolno koljeno. Operacija je prošla uspješno, a izveo ju je proslavljeni doktor Damir Hudetz koji je primijenio najnoviju metodu koja se koristi u ortopediji. Dr. Hudetzu je ovo već sedma operacija na Mirku, a Cro Cop je poručio kako će desetu okruniti nekim kumstvom.

Na svojem Facebook profilu Mirko je objasnio kako je protekla operacija i što je sve doktor morao napraviti kako bi mu zakrpao koljeno.

“Dragi prijatelji, jučer sam u Specijalnoj bolnici Sv. Katarina uspješno obavio zahvat na koljenu. Dr.Hudetz je primijenio najnoviju metodu koja se koristi u ortopediji i koja se obavlja samo u Sv. Katarini, tzv. ‘Lipogems’ odnosno aplicirane su mi moje vlastite matične stanice (što god to značilo, jer 99,9% vas kao ni ja sam nema pojma što je to i kako točno djeluje), a koja daje izvrsne rezultate. Problem je bio što se te matične stanice uzimaju iz masnog tkiva sa trbuha, a kojeg ja nisam imao dovoljno pa je bilo povuci potegni, ali nekako je legendarni dr.Hudetz (moj veliki frend i kralj ortopedije) uspio nagrecati dovoljno da sve obavimo. Ovo je Dr.Hudetzu bila sedma operacija na meni (stopalo,ruka i 5 puta koljeno). Pao je dogovor da desetu moramo okruniti nekim kumstvom. Inače Dr.Hudetz je ovaj zgodni lik sa moje lijeve strane, a sa desne je dr.Primorac”, poručio je Mirko iz bolničke postelje.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI