(FOTO) CRO COP SE VRAĆA IZ MIROVINE ZA POSLJEDNJI SPEKTAKL: Mirko želi borbu s vječnim rivalom Fjodorom!

Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Početkom 2017. godine Cro Cop je obznanio javnosti kako više ne može u ring zbog ozljede, ali nekoliko mjeseci priča je u potpunosti drugačija.

Nekako smo predosjećali svi da Mirko Filipović još nije završio s borilačkom karijerom. Početkom 2017. godine Cro Cop je obznanio javnosti kako više ne može u ring zbog ozljede, ali nekoliko mjeseci priča je u potpunosti drugačija.

Mirko je još ranije kako mu je bio gušt boriti se sve dok mu ozljede nisu postale problem, no ozljeda se očito riješio, a ranije je i najavio mogućnost oproštajne borbe. Do te borbe će očigledno doći, ako je suditi po njegovoj posljednjoj objavi i to puno prije nego što smo svi očekivali.

Filipović je na svojem Facebook profilu raspalio obožavatelje objavom u kojoj izaziva najvećeg rivala Fjodora Jemjeljanenka. Fjodor i Mirko susreli su se prije 12 godina u borbi koja je bila nazvana najboljom borbom u 21. stoljeću. Mirko je tu borbu izgubio i nikada nakon toga nije dobio priliku za revanš, a ljubitelji slobodne borbe mogli bi g vidjeti uskoro.

“Tko želi vidjeti moju oproštajnu bornu protiv Fjodora? Naravno, ako se Fjodor usudi”, poručio je Mirko preko Facebooka i uz to priložio “najavu” borbe.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI