Ferdinand svojom izjavom o nastavku prvenstva razbjesnio navijače Liverpoola

Foto: Instagram

Nogometni svijet stao je pred pandemijom koronavirusa i još nije točno sigurno kada bi se nacionalna prvenstva mogla nastaviti.

Stoga navijači Liverpoola s velikom pozornosti prate razvoj događaja vezan uz koronavirus te kada bi se prvenstvo moglo nastaviti jer trenutno Liverpool na ljestvici ima nevjerojatnih 25 bodova prednosti pred Manchester Cityjem i jako si blizu osvajanju titule prvaka Engleske nakon 30 godina.

Prvenstvo Engleske u ovom trenutku suspendirano je do kraja travnja, ali obzirom na situacija koja vlada u Velikoj Britanija, teško je za očekivati da će se prvenstvo nastaviti nakon tog datuma.

Zbog toga sve su više špekulira o mogućem poništavanju prvenstva. Jedan od pobornika takvog scenarija je i nekadašnji branič Manchester Uniteda Rio Ferdinand.

“U ovom trenutku najbitnije je zdravlje ljudi. Moramo shvatiti da je nogomet samo igra. Što se tiče nastavka prvenstva, ukoliko se situacija ne popravi u narednim tjednima, najbolje rješenje bi bilo poništiti prvenstvo i započeti je iznova. Znam da ovime navijači Liverpoola smatraju da želim sabotirati njihov učinak, ali isto bi rekao da je i moj tim u pitanju”, rekao je Ferdinand.



Da li je to istina ili ne, ali svakako da i jedna i druga strana imaju pravo. Liverpool bi zasluženo bio prvak Engleske dok i Ferdinand isto mudro iznosi stajalište, a možda i navijači Redsa ipak imaju pravo da je u pitanju preveliko rivalstvo u kojoj ne želi vidjeti mrskog rivala kako podiže trofej.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI