FANTASTIČNI VATRENI DUO SLOMIO SPEZIU! Brozović majstorski zabio, Perišić još bolje asistirao i vinuo Inter na vrh ljestvice

Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Milanski Inter slavio je protiv Spezie u 33.kolu talijanske  Serie A s 3:1 a prvi pogodak za goste iz Milana postigao je u 31. minuti Marcelo Brozović. Hrvatski reprezentativac prvo je želio nabaciti svojem suigraču u napadu, ali je onda odlično natrčao na odbijenu loptu i topovskim udarcem je zakucao pod gredu. Brozu je to ujedno bio prvi gol u Serie A i drugi u cijeloj sezoni.  Mrežu su za goste jo tresli Martinez i Sanchez. A kod drugog pogotka gostiju majstoriju je pak napravio drugi naš reprezentativac Ivan Perišić.

Sve se zbilo u 73.minuti. Alexis Sanchez je nakon osvojene lopte na sredini terena odigrao dugu loptu na suprotnu stranu terena gdje se našao Perišić. Ivan primio je loptu i pojurio prema protivničkom beku te ga fintom izbacio iz igre. Potom je  sjajno ubacio na desetak metara od gola Spezije, a ondje je bio spreman argentinski napadač Lautaro Martinez koji je dirao loptu točno onoliko koliko je bilo potrebno da savlada vratara.

Inter vodi veliku borbu za naslov prvaka s Milanom koji kasnije večeras igra protiv Genoe. Imaju isto broj bodova a Inter ima utakmicu manje od svog gradskog rivala.

 

Facebook Comments



Loading...
DIJELI