FANTASTIČNA ISTRA SRUŠILA I VARAŽDIN! Na poluotoku velika euforija, pogled na ljestvicu sve govori

Foto: Goran Sebelic/ Cropix

Istra je na stadionu Aldo Drosina pobijedila Varaždin 2:1 u 20. kolu SuperSport HNL-a. Kapetan Istre Einar Galilea postigao je pogodak krajem prvog dijela, dok je Fran Brodić izjednačio na početku drugog. Pobjedu Istri donio je Dario Marešić na kraju utakmice. Istra sada ima 27 bodova, kao i Varaždin i Slaven Belupo, te je preuzela četvrtu poziciju.

Branič Varaždina Jorgo Pellumbi već u četvrtoj minuti napravio je prekršaj u svojem kaznenom prostoru. Pokušao je izbiti loptu, ali je zahvatio suparničkog igrača po nogama te je glavni sudac Fran Jović dosudio kazneni udarac.

Ante Erceg je namjestio loptu na bijelu točku, ali golman Varaždina Oliver Zelenika je obranio njegov udarac. Obranu Zelenike pogledajte OVDJE.

Nakon toga utakmica je ušla u mirnije vode da bi ipak Istra povela u 42. minuti prekrasnim volejom Galilea. Gol pogledajte OVDJE.

Pobjeda Istre



Varaždin je izjednačio u 58. minuti preko Brodića koji je jednu povratnu loptu zakucao u gol domaćina. To je dalo krila gostima koji su krenuli otvoreno, ali je golman Istre Lovro Majkić spašavao domaćina. Gol Varaždina pogledajte OVDJE.

Ipak Istri pobjedu donosi joker s klupe Dario Marešić, koji je u 89. minuti zabio za 2:1 i veliko slavlje domaćina. Gol pogledajte OVDJE.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI