Euforični Krama: ‘Šteta što na Westfalenu nije bilo 80.000 ljudi. Suigrači su mi se potpisali na loptu, a i dres ću čuvati!’

Facebook: Andrej Kramarić

Andrej Kramarić zaključio je velemajstorski ovu sezonu Bundeslige.

Na gostovanju protiv Borussije Dortmun zabio je četiri pogotka u pobjedi njegovog Hoffenheima od 4:0. Uz to, posljednji je postigao iz dosad neviđenog jednaesterca. Izveo ga je ‘bez gledanja’ – prilikom upućivanja udarca prema okrenuo je glavu od gola!?

Šteta samo što na tribinama nije bilo 80.000 ljudi, kakav bi to tek doživljaj bio“, izjavio je poslije utakmice oduševljeni Krama za 24 sata.

“Ovo mi je daleko najveći dan u karijeri. Veće od ovoga je samo Svjetsko prvenstvo u Rusiji. Svjestan sam onoga što sam napravio. Pa nisam zabio četiri komada nekom tamo klubu, već europskom velikanu. Naravno da sam poslije utakmice uzeo loptu, potpisali su je svi suigrači, a i dres s ove utakmice ću čuvati”, otkrio je.

Inače, nije mu ovo rekord. Napadač vatrenih imao je briljatnih momenata i dok je igrao u Rijeci, u Kupu protiv Zmaja iz Blata zabio je osam(!) pogodaka, a Lokomotivi je u HNL-u zabio pet.



– Da, znao sam zabiti i više od četiri, a baš sam prije utakmice razmišljao i o tome kako bi bilo lijepo da vodimo 3-0 i da ja pucam penal za 4-0. Znate, posljednjih sam dana na treningu vježbao izvođenje penala bez gledanja, kako to radi Roberto Firmino“, otkrio je za 24 sata.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI