EP DO 17 GODINA: Hrvatska u teškoj skupini, s Italijom, Turskom i Španjolskom

Europsko prvenstvo počinje 3. svibnja, a na otvaranju na stadionu Rujevica u Rijeci igrati će Hrvatska i Italija. Igrat će se u ukupno šest hrvatskih gradova

Ne može se reći da je hrvatska nogometna reprezentacija, do 17 godina, imala sreće u ždrijebu za europsku smotru koja će se od 3. do 19. svibnja igrati u našoj zemlji. Naša mlada noogmetna vrsta biti će u skupini s reprezentacijama Italije, Turske i Španjolske.
Ždrijeb je vodio Uefin direktor za reprezentativna natjecanja Lance Kelly, a kuglice su izvlačili nogometni ambasador turnira, proslavljeni ‘Vatreni’ Niko Kranjčar, te Martin Novoselac, izbornik koji potpisuje jedine dvije hrvatske medalje s mlađim uzrastima – europske bronce s reprezentacijom U-18 iz 1998. godine te reprezentacijom U-16 iz 2001. godine.
U skupini B igrat će Škotska, Francuska, Mađarska i Farski Otoci. U skupini C snage će odmjeriti Njemačka, Irska, Srbija i BiH, dok će u skupini D igrati Nizozemska, Engleska, Norveška i Ukrajina.
Europsko prvenstvo počinje 3. svibnja, a na otvaranju na stadionu Rujevica u Rijeci igrati će Hrvatska i Italija. Igrat će se u ukupno šest gradova – u Varaždinu (stadion Anđelko Herjavec), u Velikoj Gorici (stadion Radnik), Rijeci (Rujevica), Zaprešiću (ŠRC Zaprešić), Kostreni (Žuknica), te Zagrebu (stadion Lučko, stadion sv. Josipa Radnika u Sesvetama). Finale je 19. svibnja u Varaždinu.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI