ENGLESKI MEDIJI PUŠU I NA HLADNO: ‘Hrvatska je već rušila naše snove’

Screenshot

Engleski BBC nije gubio na vremenu. Naime, odmah po izvlačenju skupina za EURO 2020. upitali su Garethu Southgateu za najjačeg protivnika u skupini, Hrvatsku.

“Sama skupina nudi određenu opasnost, najviše od strane Hrvatske koja možda djeluje kako je njeno vrijeme prošlo nakon finala sa SP u Rusiji, međutim Hrvati su pokazali snagu ujediniti se kada je najpotrebnije. Momčad i dalje predvodi Luka Modrić, a ova je reprezentacija već rušila engleske snove, prije ruskog polufinala sjećamo se 2007. godine i Wembleyja kada je Engleska izgubila propustivši time Europsko prvenstvo u Švicarskoj i Austriji. Hrvati se neće preplašiti velike pozornice kakvu nudi Wembley, ne smijemo ih podcijeniti!”, kazao je.

Engleska i Hrvatska odigrati će prvu utakmicu skupine na Wembleyju, dvoboj će se igrati 14. lipnja. Hrvatska ima pobjedu protiv Engleske i u Engleskoj i na velikom natjecanju, ali su Engleszi uspješniji u međusobnim susretima. Hrvatska je postigla 11 pogodaka, a primila 20. Dva puta smo igrali neodlučeno, pet puta su pobjeđivali oni, tri puta mi.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI