EMOTIVNI ĆORIĆ NE MISLI STATI: ‘Ovo je kao nekakva bajka, nastavak želim ispisati na US Openu’

Guliver Image

Borna Ćorić odigrao je svoj teniski tjedan života te je na briljantan način osvojio treći turnir u karijeri, prvi iz serije Masters 1000 pobjedom u finalu protiv Stefanosa Tsitsipasa  7. igrača svijeta  7:6(0), 6:2. U cijelom tjednu izgubio je samo jedan set, protiv Rafaela Nadala. Velika je to satisfakcija za Ćorića nakon što se dugo oporavljao i rehabilitirao nakon ozljede i operacije ramena. U jednom je trenutku bio i 12. igrač na svjetskoj ljestvici, sad je ponovno dokazao da mu je igrom talentom a i rezultatom mjesto u teniskom vrhu.

Osvajanje Mastersa u Cincinnatiju je po mnogo kriterija ne samo najveći uspjeh njegove karijere, nego i senzacionalan rezultat u povijesti tenisa.

Hrvatski tenisač je na svojem Facebooku napisao emotivnu objavu povodom svog velikog uspjeha.

“Povratak kao iz bajke, kažu. Na neki način ovo i jest to. Ali većina radnje i zapleta pisala se iza zatvorenih vrata, tamo gdje sam posvetio sate i sate svojem zanimanju, gdje sam vukao kad je bilo najteže i kada stvari nisu išle u dobrom smjeru. Svaki dan sam napredovao uz svoj nevjerojatni tim. Onda je stigao ovaj tjedan, šlag na torti u kojem sam nevjerojatnu uživao. Dugo nisam znao hoću li se vratiti na najveću pozornicu i to ti na neki način otvori oči. Za mene slavlje prestaje sada i idem u New York (gdje se igra US Open, op.a.). Nadam se da ću tamo ispisati nastavak ove bajke. Hvala svima na podršci, uživam biti ovdje,” napisao je Borna Ćorić.



 

 

 

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI