EHF NAGRADIO HRVATSKU: Četvorica izabranika Hrvoja Horvata u konkurenciji za naj momčad Eura!

Foto: Sanjin Strukić/Pixsell

EHF je objavio koji su to kandidati za idealnu momčad Europskog prvenstva. Među njima su četvorica hrvatskih rukometaša.

U svakoj je konkurenciji EHF nominirao po šest igrača. Četvorica Kauboja koja su nominirana su Tin Lučin, Ivan Martinović, Ivan Čupić i Marino Marić.

U konkurenciji golama su Vincent Gerard, Viktor Hallgrimsson, Viktor Kireev, Kevin Möller, Gonzalo Perez de Vargas i Nebojša Simić.

Na lijevom krilu to su Sebastian Barthold, Bjarki Mar Elisson, Angel Fernandez, Emil Jakobsen, Miloš Vujović i Hampus Wanne.

Tin Lučin je u izboru za najboljeg lijevog vanjskog, a konkurenti su mu Agustin Casado, Mikkel Hansen, Sergej Kosorotov, Julian Köster i Szymon Sicko.Na srednjem vanjskom u izboru su Jim Gottfridsson, Kentin Mahe, der Sagosen, Luc Steins, Philipp Weber i Dmitri Žitnikov.

Jedan Hrvat konkurira na desnom Vanjskom i to Ivan Martinović, a uz njega tu su Mathias Gidsel, Omar Ingi Magnusson, Dika Mem, Harald Reinkind i Kay Smits.

U užu konkurenciju najboljih desnih krila su uz Ivana Čupića i Kristian Björnsen, Valter Chrintz, Aleix Gomez, Sigvaldi Gudjonsson i Arkadiusz Moryto.

Marino Marić je nominiran u idealnoj momčadi kao pivot, a društvo mu prave Samir Benghanem, Adrian Figueras, Johannes Golla, Magnus Saugstrup i Nicolas Tournat.

Među najboljim obrambenim igračima su Pavel Andreev, Oscar Bergendahl, Ymir Gislason, Gedeon Guardiola, Simon Hald Jensen i Karl Konan.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI