EFIKASNA VEČER: Zubac slavio kod kuće, Jokić srušio Sunse bez Šarića

Los Angeles Clippersi drže svoje mjesto u vrhu poretka u Zapadnoj konferenciji u NBA ligi. Clippersi su u sinoćnjem programu u najjačoj košarkaškoj ligi svijeta sa 120:106 nadigrali Oklahoma City Thunder, a u toj pobjedi najefikasniji je bio Kawhi Leonard, koji se istaknuo s 31 poenom i osam skokova.

Paul George bio je prvi u pratnji, s 29 poena, sedam skokova i pet asistencija.

Hrvatski reprezentativni centar Ivica Zubac odigrao je 15 minuta i u tom razdoblju imao je osam poena i šest skokova. Shai Gilgeous-Alexander je s 30 poena i osam asistencija vodio gostujući Thunder.

Zanimljiva utakmica odigrana je u Arizoni. Bez pomoći Darija Šarića koji je u posebnom protokolu zbog opasnosti od širenja koronavirusa, Phoenix Sunsi su kod kuće sa 130:126 izgubili od Denver Nuggetsa.

Sjajni Nikola Jokić istaknuo se s 31 poenom, 10 skokova i osam asistencija za Nuggetse.



Sunsi su imali trojicu igrača s više od 20 poena, ali nije išlo do pobjede. Najviše je zabio Devin Booker, 31, DeAndre Ayton imao je 27 poena i 13 skokova, a Mikal Bridges 24 poena i 10 skokova.

Bilo je jako efikasno i u teksaškom okršaju u San Antoniju. Gostujući Dallas Mavericksi su sa 122:117 nadjačali domaće Spurse, a glavnu ulogu odigrao je Luka Dončić, koji je ubilježio 36 poena, 11 asistencija i devet skokova.

Spurse je s 29 poena, po šest skokova i asistencija predvodio DeMar DeRozan. Prvi u pratnji bio je LaMarcus Aldridge, koji je imao 26 poena i devet skokova.

Luka Šamanić nije dobio priliku u dresu momčadi iz San Antonija.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI