DUVNJAK: ‘Nisam vježbao sedmerce’, a MUSA kroz smijeh: ‘Ne možemo bez drame’

Foto: Ante Cizmic / CROPIX

Hrvatska rukometna reprezentacija u infarktnoj polufinalnoj utakmici protiv Norveške izvukla je pobjedu u zadnjim trenutcima nakon čak četiri produžetka u Stockholmu.

Utakmica je bila nevjerojatno, navijači su trebali tablete za smirenje. Ustinu nije bilo lako gledati 80 minuta dramu kakvu može samo naša reprezentacija pripremiti.

Domagoj Duvnjak za medije izjavio je kako nije vježbao sedmerce te se nada kako će i dalje njegovi sedmerci prolaziti.

Istaknuo je kako atmosfera u reprezentaciji na svakom okupljanju je fenomenalna. Do sada reprezentacija nije imala sreće kada su u pitanju bili rezultati, ali sinoć ih je sreća pomazila i uspjeli su nakon dugih deset godina ugledati svjetlo finala.

Junak polufinalne utakmice, Željko Musa, istaknuo je kako je pobijedio momčadski duh, volja i srce. Nije sebe želio istaknuti kao pojedinca koji je donio pobjedu nego da je momčad najvažniji pojedinac jer bez suigrača ne bi uspio zabiti taj pogodak vrijedan finala. Rekao je kako s njima ne može jednostavno, da uvijek su utakmice na pragu drame i horora.



Izbornik Lino Červar nije skrivao zadovoljstvo nakon pobjede protiv favoriziranih Norvežana.

‘Tim je pobijedio. Najbolji igrač svijeta, koliko god dobar bio, ne može pobijediti tim. Sutra je novi dan, nova želja, želimo pokušati ići do kraja, to bi bilo strašno. Strašan podvig. Nitko nije očekivao da se možemo vratiti na vrh svjetskog rukometa, ipak tu smo i bili, imali smo konzistentnost rezultata.’ rekao je Červar, a prenosi 24sata.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI