DOZNAJEMO! KOS ODLAZI PUNIH DŽEPOVA: Evo koliku će otpremninu dobiti sada već bivši šef Hajduka!

Photo:Ivo Cagalj/PIXSELL

Nadzorni odbor Hajduka dogovorio je sporazumni raskid suradnje s predsjednikom uprave kluba Ivanom Kosom, koji će ipak nastaviti s obavljanjem te dužnosti u prijelaznom razdoblju do imenovanja novog predsjednika Uprave.

“NO je utvrdio kako predsjednik Uprave Ivan Kos nije prekršio zakon ali je drugačijim tretiranjem sudaca, noćnim izlascima ovlaštenih djelatnika Kluba sa sucima prekršio temeljne vrijednosti Kluba,” rekao je Slaven Marasović predsjednik NO Hajduka.

Naglasio je kako je pregledom svih dostupnih činjenica NO utvrdio kako sucima nikada nije davan novac niti se tražilo ikakvo pogodovanje i kako je u mandatu Ivana Kosa Hajduk napredovao financijski, kako su pokrenuti projekti za unapređenje infrastrukture, provedena je reorganizacija Akademije te su stvoreni preduvjeti za daljnji razvoj.

Kos je pristao ostati na čelu Hajduka dok se ne pronađe njegov nasljednik kako klub ne bi došao u poziciju destabilizacije i nekakvih sukoba, ali je istaknuo kako on osobno ili bilo koji djelatnik Hajduka “nije napravio nijedno kazneno djelo niti bilo kakav potez koji bi diskriminirao, uvrijedio ili napravio bilo što na štetu Hajduka.”

No, sada već bivši predsjednik Hajduka, Ivan Kos, neće otići praznih ruku s Poljuda. Kako smo uspjeli doznati, neslužbeno, Ivan Kos bi trebao dobiti otpreminu u visini od 200 tisuća eura.



Spomenimo kako je u vrijeme Kosova mandata Hajduk ostvario 60 milijuna kuna čiste dobiti i u infrastrukturu kluba uloženo je 15 milijuna kuna.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI