DOŠAO I NJIHOV KRAJ: Najbolji dvojac prvi put nakon 15 godina nisu među četiri najbolja

Screenshot

Ovogodišnja nogometna sezona, ali i ona sportska, jedna je od najčudnijih u povijesti sporta. Kako je nastupila pandemija koronavirusa, slika sporta se morala izmijeniti. Navijači nisu prisutni na stadionima zbog suzbijanja rizika od širenja pandemija.

Nakon gotovo pet mjeseci, vratila se Liga prvaka. Odigrana su tri od četiri četvrtfinala, još nas čeka dvoboj Manchester Cityja i Lyona u Lisabonu. Čitava završnica ovogodišnje Lige prvaka igra se u portugalskom Lisabonu, ali i ima velikih iznenađenje.

Ranije u osmini finala Lyon je senzacionalno izbacio Juventus, momčad u kojem je uloženo milijuna eura kako bi se pehar Lige prvaka doveo u Torino. Svakako to nije najbolje leglo jednom od najboljih igrača današnjice, Cristianu Ronaldu koji je ispao ovako rano.

Bayern Munchen rastavio je Barcelonu na proste faktore i sada gotovo sigurno slijedi remont momčadi, osim ako svoju agoniju ne žele produljavati i sljedećih sezona.

Ispadanjem Lionela Messija i Cristiana Ronaldo prije polufinala je činjenica koja nije bila prisutna čak 15 godina u Ligi prvaka.



Od 2005. godine barem jedan ili drugi bili su u polufinalu Lige prvaka, ali ova čudna korona sezona donijela je još jedno iznenađenje.

Očito su godine učinile svoje i ispadanje ove dvojice velikana samo pokazuje kako se njihov kraj nogometne karijere bliži, na opću žalost nogometnih navijača diljem svijeta.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI