ĐOKOVIĆU STIGLA VELIKA PODRŠKA: Ljudi masovno potpisuju peticiju! ‘Dopustite legendi tenisa da nastupi posljednjem Grand Slamu!’

Foto: Luka Gerlanc/Cropix

Novaku Đokoviću početkom godine događala se prava drama, zbog toga što nije cijepljen onemogućen mu je nastup na njegovom omiljenom Grand Slamu Australian Openu kojeg je osvojio devet puta, bio je u pravoj sudskoj i političkoj drami deportiran iz zemlje. Toš to nije cijepljen i dalje mu predstavlja problem, no na Roland Garossu je ipak nastupio a uskoro će i na Wimbledonu. Trenutno mu zbog mjera koje i dalje vrijede, a tiču se koronavirusa nije dozvoljen nastup na Us Openu, posljednjem Grand Slamu teniske sezone.

Američki mediji navode da se Đoković i dalje vodi kao necijepljeni stranac te zato ne smije nastupati na američkom tlu.

Stoga su nezadovoljni navijači i obožavatelji Novaka Đokovića su pokrenuli peticiju s ciljem njegova nastupa na posljednjem Grand Slamu sezone

Dosad je peticiju potpisalo gotovo šest tisuća ljudi. U njoj se od vlasti Sjedinjenih Američkih Država traži dozvola za nastup najboljem srpskom tenisaču a koji je nedavno razvrgnut i s prvog mjesta teniske ljestvice.

U ovoj fazi pandemije nema apsolutno nijednog razloga da se Đokoviću zabrani nastup na US Openu. Američka vlada i Teniski savez SAD-a moraju zajedno raditi da mu dopuste nastup. Ako necijepljeni Amerikanci smiju igrati, onda smije i legenda tenisa Novak Đoković. Poduzmite nešto”, stoji u objašnjenju peticije.



US Open je na rasporedu od 29. kolovoza do 11. rujna,

Facebook Comments

Loading...
DIJELI