Đoković: Vidio sam ljude koji su molitvom najzagađeniju vodu pretvorili u ljekovitu

Garrett Ellwood/USTA

Prvi reket svijeta Novak Đoković za vrijeme pandemije koronavirusa privukao je veliku pažnju medija ali ne zbog svojih sportskih podviga nego zbog kontroverznih izjava. Đoković je nedavno objavio na svojim društvenim mrežama kako se protivi obveznom cijepljenju. Postao je tako još jedna os slavnih osoba koja je javno progovorila o ovoj temi koja izaziva burne reakcije u javnosti.

U razgovoru s Chervinom Jafariehom, bivšim brokerom koji se danas bavi uzgojem sumnjive veganske i ne-gmo hrane koju ne odobrava nijedna inspekcija u SAD-u ponovno je iznio neke kontroverzne stavove.

“Unutrašnja veza je zaista biti prisutan i svjestan u trenutku dok piješ vodu. Vidio sam ljude i poznajem ljude koji su energetskom transformacijom, pomoću moći molitve i moći zahvalnosti, uspijevali i najotrovniju hranu i najzagađeniju vodu pretvoriti u ljekovitu vodu. Voda reagira i znanstvenici su dokazali da molekule vode reagiraju na naše emocije, na ono što se govori“, rekao je Đoković i dodao:

“Istinski vjerujem da bi svakog dana za stolom trebalo sjediti bez kamera, bez telefona. Ili još gore, da sjedimo nervozni i raspravljamo za stolom s najbližima tijekom obroka.”

Facebook Comments



Loading...
DIJELI