DOK TALIJANI SLAVE U BiH VELIKO RAZOČARANJE! Mancini ponovno vratio vjeru u reprezentaciju

Sinoćnje utakmice u Ligi nacija izazvale su potpuno oprečne emocije kod naših susjeda.

Dok Talijani polagano ponovno počinju vjerovati u svoju reprezentaciju nakon pobjede u gostima nad jakom Nizozemskom, u BiH analiziraju greške koje su ih dovele do poraza od Poljske u Zenici.

Tako Gazzetta i Corriere dello sport pišu o velikoj Italiji koja napokon plijeni igrom i isporučuje rezultat, dok su Nizozemce nagradili vrlo lošim ocjenama za njihovu igru.

Ipak sjenu na pobjedu Italije bacila je ozljeda Rominog igrača Nicole Zaniola, koji je ozlijeđen na utakmici i danas će biti podvrgnut liječničkom pregledu.

Mancini je za izvedbu svoje reprezentacije imao samo riječi hvale: “Izuzetno sam zadovoljan, dečki su odigrali odlično bili su savršeni! Naročito me veseli pristup utakmici .protiv Nizozemske i mentalitet koji smo pokazali.” te je nastavio, ” Igrali smo klasični 4 3 3 koji nam dobro leži i nastavljamo tako dalje.”



O ozljedi Zaniola Mancini je rekao kako se nada da ozljeda nije teška, te kako je na prvu Zaniolo bio uplašen ali se poslije smirio, te kako nije imao jake bolove.

Mancinijeva Italija sada ima 11 uzastopnih pobjeda te slavni trener smatra kako sigurno rade nešto dobro ako imaju toliko pobjeda u nizu, a među njima su i one protiv Njemačke i sada Nizozemske.

S druge strane granice, ne one morske, u BiH rezimiraju dojmove nakon jučerašnjeg poraza od Poljske u Zenici.

Izgleda kako su Zmajevi zaboravili kako se u Poljskoj izuzetno puno ulaže u nogomet u proteklih desetak godina, te im je pristup nakon vodstva bio “lako ćemo”, što ih je na kraju koštalo poraza u ovoj utakmici.

Izbornik BiH Dušan Bajević po njihovim medijima dosta je eksperimentirao na utakmici, te je tako na primjer Džeko ušao u igru tek pred sam kraj utakmice. Ipak Bajević je čestitao Poljacima na pobjedi rekavši kako je potpuno zaslužena.

Jedan od aktera sinoćnje utakmice Elvir Koljić nije krio razočaranje prikazanim na terenu: “Očekivano teška utakmica u kojoj možda i nismo zaslužili izgubiti. Sigurno je kako smo trebali dati više, kako ja tako i cijela ekipa. Imali smo neke prilike koje nismo iskoristili. Oni svoje jesu. Idemo dalje pokušati popraviti sve ono u čemu smo griješili večeras”, rekao je Koljić.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI