Dok Dinamo igra nikad gore, Mamić opleo po rivalu: Da vam nije Zdravka, Europu bi vidjeli na playstationu!

Foto: Denis Ruvic / CROPIX

Hajduk je ostvario povijesno loš rezultat u HNL-u. Završio je kao peti, sramotno i nikad ranije su ispali iz Europe od malteških amatera Gzire. Bili već osam godina ne mogu ni do drugog mjesta, a budžet momčadi je ove godine bio najveći ikad, a zadnjih je godina stalno u porastu. No rezultat je najgori ikad. To je već izazvalo brojne upitnike među Hajdukovim navijačkim pukom a već su se jučer na Skupštini predsjednik Brbić i predsjednik NO Benjamin Perasović morali braniti od neugodnih pitanja navijača i članova Skupštine.

No kad se o svemu oglasi i Dinamov čovjek iz Međugorja onda sve poprimi puno jači odjek. Zdravko Mamić na svom se Facebooku jutros obrušio na Hajduk i brutalno ih izvrijeđao kako je to inače znao raditi i prije. Sasuo je drvlje i kamenje na kako on kaže jedan veliki hrvatski sportski brend HNK Hajduk iz Splita.

“Sinoć je jedan veliki hrvatski sportski brend HNK Hajduk iz Splita dotaknuo dno i zacementirao svoje 5. mjesto na tablici u ovoj sezoni – sezoni u kojoj su u Europi uspjeli ispasti od malteških ribara i kuhara, od Gorice u osmini finala iz kupa, te su kao krunu sezone uspjeli dogurati do 5. mjesta u ligi”.

“U ligi u kojoj ih od zagrebačkih kvartova nije pobijedilo još jedino Vrapče, samo zato što ne igra u prvoj ligi. Klub je to koji godišnje troši 20 milijuna eura, a zadnjeg igrača je za ozbiljni iznos, mimo projekta obitelji Vlašić, stvorio i prodao u prošlom desetljeću, dok su zadnje ozbiljne novčane nagrade za nastupe u Europi dobili prije uvođenja eura u upotrebu. Klub je to moralnih vertikala i sjajnih kvazi stručnjaka koji su drugima spremni suditi o svemu – od novinarstva do politike. Klub je to koji od grada koji ima gotovo pet puta manje stanovnika od Zagreba u posljednjih 10 godina dobio 450 milijuna kuna, a nastup u skupinama europskih natjecanja im je rijeđi od pojave Halleyjevog kometa. Klub je to koji se svake godine i na svakoj skupštini skriva iza navijača i izmišlja neprijatelje koji ih onemogućuju u obavljanju posla u kojem su sve lošiji i lošiji. Klub je to koji će za svoju nesposobnost stvaranja igrača okriviti čudne likove iz Hercegovine. A nisu ni svjesni da im nema Dinama, Zdravka Mamića i ljudi koji znaju raditi s talentiranom djecom da bi ove godine kvalifikacije za Europa Ligu sa svojim zaslugama, radom i rezultatima vidjeli samo na televiziji, jer ih ni na Playstationu nema. E moj Hajduče, …”,  stoji u Mamićevoj objavi na Facebooku.

Reakcije na ovu objavu  iz Međugorja zasigurno neće trebati dugo čekati.Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI