DOIGRAVANJE Cleveland Cavaliersi se ne šale, poveli 3-0 protiv Toronto Raptorsa

Facebook: Cleveland Cavaliers

Uoči posljednjih 12 minuta bilo je samo dva razlike (79-77) za Cleveland, a onda su prvaci na krilima svog najboljeg igrača LeBrona Jamesa napravili seriju 20-3 kojom su pet i pol minuta prije isteka vremena stigli do nedostižne prednosti 99-80.

Košarkaši Cleveland Cavaliersa poveli su sa 3-0 u pobjedama protiv Toronto Raptorsa u polufinalu doigravanja Istočne konferencije svladavši ih u gostima sa 115-94, te ih još samo jedna pobjeda dijeli od plasmana u konferencijski finale. Cavsi su do sedme uzastopne pobjede u ovogodišnjem doigravanju, u prvom krugu izbacili su Indiana Pacerse sa 4-0, stigli zahvaljujući sjajnom ulasku u posljednju četvrtinu dvoboja u Torontu. Uoči posljednjih 12 minuta bilo je samo dva razlike (79-77) za Cleveland, a onda su prvaci na krilima svog najboljeg igrača LeBrona Jamesa napravili seriju 20-3 kojom su pet i pol minuta prije isteka vremena stigli do nedostižne prednosti 99-80.
Cavsi bi se mogli plasirati u finale Istoka već u nedjelju kada je na programu četvrta utakmica ovih suparnika koja će se ponovno igrati u Torontu.
San Antonio Spursi poveli su sa 2-1 protiv Houston Rocketsa u polufinalu Zapada zahvaljujući 103-92 pobjedi na gostovanju u trećoj utakmici kojom su nadoknadili domaći poraz iz prvog dvoboja serije. Četvrta utakmica igrat će se također u nedjelju u Houstonu.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI