DOGOVORENA JE BORBA GODINE! Stipe Miočić branit će titulu i tražiti osvetu protiv velikog rivala

Photo: Marko Prpic/PIXSELL

Premda tvrdnja još nije službena, to jest UFC ju nije potvrdio, u javnost je procurila informacija kako će Miočić braniti naslov teške kategorije protiv velikog rivala...

Američki borac hrvatskih korijena, Stipe Miočić, saznao je ime sljedećeg protivnika. Premda tvrdnja još nije službena, to jest UFC ju nije potvrdio, u javnost je procurila informacija kako će Miočić braniti naslov teške kategorije protiv velikog rivala Brazilca, Juniora dos Santosa i to u glavnoj borbi UFC 211 eventa.

Vijest je u javnost pustio najpoznatiji MMA novinar, Ariel Helwani, a on je pak rijetko griješio u svojim predviđanjima, pogotovo kada su u pitanju predikcije vezane za glavne borbe. Ipak, službene potvrde UFC-a još nema, ali teško je da će najjača svjetska borilačka promocija zanemariti ovakav spektakl.

Dos Santos je ostao bez borbe sa Stefanom Struveom i nakon toga je poručio kako bi jedina ispravna stvar nakon toga bila pružiti mu priliku da se bori za naslov. Stipe i JDS trebali bi se boriti u Dallasu 13. svibnja na UFC 211 eventu, a to će Miočiću biti druga obrana titule u godinu dana otkako je uzeo pojas Werdumu pred njegovom publikom u Brazilu. No, Miočiću to neće biti samo obrana titule već i velika prilika za revanš. Podsjetimo, JDS ga je krajem 2014. porazio nakon iscrpne borbe od pet rundi. Ma bit će to pravi spektakl.

https://www.youtube.com/watch?v=Q_UFzkEzdAM

Facebook Comments



Loading...
DIJELI