DOBAR POSAO U ITALIJI Srebrni Vatreni napokon ima klub, na njemu su zaradili milijune

Screenshot

Mario Pašalić postaje igrač pod ugovorom s Atalantom. Prvi put nakon što je napustio Hajduk i potpisao za londonski klub više neće igrati na posudbi. Atalanta je otkupila Pašalića od Chelseaja za 15 milijuna eura, a on je s njom potpisao četverogodišnji ugovor. Za plaću 1,5 milijuna eura po sezoni.

U srpnju 2014. otišao je iz Hajduka u Chelsea za 2,5 milijuna eura. Englezi na njega nikad nisu računali, a isplatili su mu dvije mjesečne plaće, pišu Sportske novosti. Držali su ga “u najmu“. Rentanje Pašalića pokazalo se unosnim. Išao je u Elche, Monaco, Milan, Spartak i Atalantu. Prvo su u inkasirali 5,5 milijuna eura, a sada ga i prodali za 15 milijuna eura. Dakle, dali su za njega 2,5, a uzeli 20,5 milijuna.

Pašalić i njegova ekipa u nedjelju dočekuju Sassuolo s četvrtoga mjesta Serie A, a isti dan Inter, koji je treći, igra protiv Sampdorije. Za razliku od Pašalića, drugi Vatreni, Marcelo Brozović, nije riješio svoj status. Dojam je da je sklon ostanku u Interu, ali nije točna informacija da se dogovorio s upravom Crno-plavih o novom ugovoru.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI