DIREKTOR REALA EMILIO BUTRAGUENO: ‘Imate Luku, neponovljivog i jedinog, jeste li toga svjesni’?

youtube

Među brojnim uglednim gostima koji su u nedjelju u hotelu Esplanade prisustvovali promociji autobiografije Luke Modrića “Moja igra”, bio je i direktor Real Madrida Emilio Butragueno (56), te Modrićev suigrač Brazilac Marcelo Vieira da Silva Junior, poznatiji kao Marcelo (31).

Realov čelnik je čestitao “Vatrenima” na plasmanu na europsko prvenstvo 2020. godine, naglasivši kako je Modrić “personifikacija uspjeha španjolskog nogometnog velikana.”

“Real Madrid je ostvario velike uspjehe, a Luka Modrić je suština svih vrijednosti koje Real promovira,” naglasio je direktor ‘Kraljevskog kluba’, dodavši: “Luka je šampion na terenu, ali i primjer za sve kao pravi čovjek. Morate biti ponosni što imate takvog ambasadora.”

Legendarni španjolski napadač koji je u Realovom dresu proveo 11 godina upisavši 341 nastup i 123 gola, a danas je jedan od čelnih ljudi najtrofejnijeg svjetskog kluba.

“Real cijeni želju za dokazivanjem. Real se baš kao i Luka nikada ne predaje. Svi ga znamo kao igrača, ali sam presretan što ga poznajem kao velikog čovjeka,” naglasio je Butragueno.



Modrić je u Real Madrid stigao u kolovozu 2012. iz Tottenhama za oko 35 milijuna eura odštete. Do sada je u dresu “Los Blancosa” sakupio 312 nastupa i postigao 18 golova. U Realovom dresu osvojio je čak 15 trofeja pri čemu četiri Lige prvaka i jedno prvenstvo.

“Mogao bi do sutra pričati o njegovom nogometu. Lako je prepoznati vrhunske nogometaše po potezima i primanju lopte. On sve poteze predviđa nekoliko sekundi ranije i teško ga je čuvati,” kazao je njegov suigrač Marcelo.

Brazilac je veliki Lukin prijatelj naglasivši kako je sretan što su njihove obitelji u prijateljskim odnosima.

“Presretan sam što su naše obitelji u prijateljskim odnosima. On je ljubazna osoba posvećena obitelji,” dodao je Brazilac.

Modrić se zahvalio Butraguenu i Marcelu na dolasku u Zagreb istaknuvši kako je Brazilac najpozitivnija osoba u svlačionici “Kraljevskog kluba”.

“Drago mi je što je dolaskom u Zagreb pokazao koliko me cijeni. Marcelo je moj veliki prijatelj, jedna od najpozitivnijih osoba u našoj svlačionici. Uvijek je zabavan i kada je raspoloženje sumorno on nas podiže svojim zaraznim smiješkom i zafrkancijom,” naglasio je Modrić.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI