Dinamovci odigrali tri međusobne utakmice. Mladi Korejac zabio golčinu

Foto: Ronald Gorsic / CROPIX

Na zagrebačkom stadionu Maksimir, u petak, 15. svibnja održano je prvo drive-in testiranje prve momčadi Dinama na koronavirus, piše na web stranici zagrebačkog kluba, a objavio je portal Gol.dnevnik.hr.

Liječnička služba GNK Dinamo predvođena glavnim liječnikom Ivicom Smodekom odradila je kroz drive-in model testiranje uzimanjem brisa nazofarinksa igrača i članova stožera prve momčadi.

Kao što uobičajena zdravstvena i sigurnosna procedura prilikom ulaska na stadion Maksimir nalaže, svima je na ulazu prije testiranja izmjerena tjelesna temperatura.

“Radna komisija za povratak natjecanja Hrvatskog nogometnog saveza donijela je odluku o testiranju svih prvoligaških klubova, i to tri puta. Mi smo jutros odradili prvi krug testiranja na svih 35 osoba s popisa i sada uzorke šaljemo na analizu. Važno je napomenuti da su svi uzorci šifrirani i detaljan popis uz osobne podatke imamo samo unutar kluba”, rekao je doktor Smodek.

Nakon toga, Dinamovci su odigrali i tri međusobne utakmice, a sudjelovale su tri momčadi – Žuti, Plavi i Mladi.



Rezultati: Plavi – Mladi 1:0 (Kadzior 22′); Žuti – Plavi 2:0 (Hajrović 13′, 28′); Žuti – Mladi 1:1 (Petković 25′, Kim G. 5′). Posebno impresivan gol bio je Korejca Kima Hyun-Wooa koji je s 20-ak metara pogodio rašlje. Cijelu akciju pogledajte u video na 1:44:50.

Prvenstvo se nastavlja 6. lipnja utakmicom Hajduk – Inter. Toga dana još igraju Istra 1961 – Rijeka i Varaždin – Dinamo. Dan nakon toga, 7. lipnja susrete će održati Lokomotiva – Osijek te Slaven Belupo – Gorica, objavio je Gol.dnevnik.hr.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI