DINAMOV TRENER NOĆ UOČI FERENCVAROSA: ”Prva ili zadnja minuta, dobiti ćemo„!

Foto: Damir Krajac / CROPIX

Trener Dinama Nenad Bjelica istaknuo je u ponedjeljak da očekuje da njegovi igrači budu sto posto koncentrirani i hrabri u uzvratnoj utakmici 3. pretkola Lige prvaka protiv mađarskog Ferencvarosa.

“Ne znam kako će oni igrati, ali ja vodim računa samo o tome da moja ekipa izađe sto posto koncentrirana i hrabra. Mi možemo prednost anulirati i u prvoj, ili u zadnjoj minuti”, rekao je Bjelica uoči treninga na Groupama Areni u Budimpešti.

“U dobroj smo formi, bez obzira na zadnja dva remija. Doveli smo u Budimpeštu 20 igrača koji su spremni i voljni igrati, svi bi htjeli nastupiti. Nema mjesta kalkulaciji, za nas sutra igra samo pobjeda. Tako ćemo ući u utakmicu i vjerujem da ćemo na kraju slaviti”, izjavio je Bjelica.

Prvi susret u Maksimiru završio je 1-1 i Dinamov trener ponovio je da je Ferencvaros kvalitetna momčad: “Igramo s jako dobrim protivnikom. Igraju dobar nogomet, imaju dobre pojedince i kvalitetni su kao ekipa”.

U utorak u 20 sati očekuje se puna Groupama Arena i prava navijačka atmosfera.



“Imamo iskustvo iz prošlih utakmica, u Astani, Bernu, Lisabonu, gdje je bilo na stadionu i više navijača nego što će sutra biti ovdje. Imamo puno igrača koji su igrali u ovakvom ugođaju i vjerujem da nam to neće predstavljati problem. Naviknuti smo na dobru atmosferu, radujemo se tome, kao i dobrom terenu. Teren je u perfektnom stanju i to nam može pomoći da odigramo dobru utakmicu”, kazao je Bjelica.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI