Dinamo uvjerljivo nadigao Inter: Bilo je to jedno od boljih izdanja ‘modrih’ ove sezone, ali već je prekasno

Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL

Bilo je to zaista dobro izdanje Dinama, jedno od boljih ove sezone, ali ta Petevova renesansa došla je malo prekasno.

Dinamo je slavio u 32. kolu Prve HNL na gostovanju u Zaprešiću. Inter je kod kuće poražen s 3:0 i Dinamo je bar na kratko smanjio zaostatak za Rijekom koja svoju utakmicu igra u subotu.

U Zaprešiću je uvijek neugodno gostovati, ali Dinamo s time ovoga puta nije imao problema. Već u petoj minuti Olmo je mogao zabiti, ali na put se postavila greda. Desetak minuta kasnije Hodžić je opalio iskosa s desne strane, a Čović tu loše reagirao i Dinamo je poveo.

Najbolji igrač ‘modrih’, Soudani, proradio je sredinom prvog poluvremena, prvo je gađao glavom u gredu, a onda je u 30. minuti njegov udarac završio u mreži. Inter je bio nemoćan.

U drugom poluvremenu Dinamo je zadržao dominaciju i uslijedio je sjajan gol kapetana Domagoja Antolića nakon solo akcije. Inter je do kraja susreta uspio zaprijetiti tri puta preko Puljuća, ali sve je to obranio Zagroac.

Bilo je to zaista dobro izdanje Dinama, jedno od boljih ove sezone, ali ta Petevova renesansa došla je malo prekasno. Dinamo sada zaostaje pet bodova, ali ima utakmicu više od Rijeke koja u subotu igra s Lokomotivom u Zagrebu.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI