DINAMO U PRODAJU PUSTIO SLAVNI DRES SA ZVEZDOM: U njemu se Boban obrušio na milicajca

Foto: Alen Szabo/GNK Dinamo

Dinamo je prema ranijim najavama nastavio s predstavljanjem replika retro dresova.

U sljedećem razdoblju predstavit će pet retro kolekcija. Kampanju su nazvali ”DINAMO CLASSICS”, a sad su predstavili retro dres iz 1990. godine.

Dres je uz sjećanju navijačima ostao po scenama s nikad odigrane utakmice Dinama i Crvene zvezde 13. svibnja 1990. godine u kojoj je kapetan Zvonimir Boban udario milicajca.

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Plavi dres s bijelim rukavima i bijelim donjim dijelom ujedno je bio inačica kakvu je klub neko vrijeme koristio i pod nazivom Gradjanski.

Cijena dresa ”Dinamo retro 1990” bit će 449 kuna. Dres je dostupan u prodaji od srijede, 17. studenoga, u oba Dinamo fan shopa (stadion Maksimir i Jurišićeva 2a) te online na adresi https://shop.gnkdinamo.hr/.



Dio momčadi Dinama u sezoni 1989./90. bili su sadašnji član stručnog stožera plavih Alen Peternac, kao i aktualni trener Dinama II Igor Cvitanović.

Svaki će dres iz retro kolekcije biti identična replika najvažnijih i najljepših dresova iz bogate Dinamove povijesti. U jednoj od nadolazećih retro serija, o izboru dresa odlučit će navijači glasovanjem između nekoliko ponuđenih kombinacija, objavili su na stranici GNK Dinamo.

https://www.youtube.com/watch?v=59v_RRIkMPM

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI