DINAMO U FINALU: Četiri pogotka Hodžića i dva Ćorića za “šesticu” protiv Splita

Sanjin Strukicl/PIXSELL

Nogometaši trenera Peteva konačno su se raspucali, a solidan dojam ostavio je i Brazilac Guilherme, uz strijelce Hodžića i Ćorića

U prvoj utakmici polufinala hrvatskog nogometnog Kupa Dinamo je pobijedio Split sa 6-0 (2-0), kanonadu golova pripravili su Hodžić s četiri i Ćorić s dva pogotka. Uzvrat se igra u Splitu 14. ožujka. Jasno je, biti će to formalnost.

Split se dobro postavio u obrambenu formaciju i teško se kroz zgusnute redova gosta uopće dolazilo do prigoda. No, prvi ozbiljniji napad Dinama je urodio plodom. Dinamovi nogometaši svoje su napade organizirali su najčešče preko Sammira koji je u 26. minuti fino proigrao Antolića, a ovaj proslijedio do Ćorića na drugu stativu. Ćorić je imao lak zadatak, samo podmetnuti nogu za Dinamovo vodstvo.

U 37., minuti Dinamo je povećao vodstvo, sjanjo je ubacio Guilherme s desne strane u srce kaznenog prostora, tu je spreman čekao Hodžić, 2-0 za Dinamo.

Odmah s početkom nastavka Dinamo je povisio prednost. U 51. minuti sjajno je tukao izdaleka Guilherme, lopta se od vratnice odbila u polje, prsima ju je vrataru vraćao Jurendić, Nije vidio Hodžića kako se prikrada, ali je vidio kako zabija.

U 66. minuta Hodžić je zabio i treći svoj gol u ovoj utakmici. Asistirao je Guilherme. Potop Splita nastavljen je i u 76. minuti, drugi gol je dao Ćorić koji sam ispred vratara Kukića nije pogriješio. U 80. minuta iz jedanaesterca i šesti gol Dinama, a četvrti Hodžića.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI