DINAMO SE RASPADA NAKON ISPADANJA IZ EUROPE! Bjelica šokirao izjavama o budućnosti kluba

screenshot

Zanimljivo je bilo na povratku Dinamove ekspedicije iz Lisabona. Naravno, novinari su okupirali trenera Bjelicu koji nije djelovao nesretno. Ali, je izrekao nešto jako zanimljivo:
“Osjećaj ponosa je prisutan zbog svega što smo pružili. Protiv takvog protivnika morate biti perfektni u obrani i napadu, ali mi to nismo bili. U napadu smo promašili neke šanse koje smo mogli i morali zabiti. Imamo utakmicu u nedjelju protiv Gorice, nakon toga ide reprezentativna pauza. Poslije ćemo sjesti i spremati iduću sezonu, iako je teško nešto pripremati kad imate pet-šest igrača koji su spremni za transfer”, rekao je Nenad Bjelica.
Pa je dugo pričao, sabran i miran:
„Čestitke Benfici na prolasku u sljedeće kolo. Čestitao bih i svojim igračima na ovoj utakmici, na svemu što su odigrali ove sezone i što će odigrati. Ispred nas je puno izazova. Jako sam ponosan što ih treniram i što sam dio ove Dinamove priče. Uvjeren sam da će ovaj put ići dalje. Sigurno smo mogli više napraviti, pogotovo gledajući prvu utakmicu, na Maksimiru, kad smo bili puno bolji. U uzvratu nam Benfica nije dala previše prilika da ju iznenadimo, kao da nismo imali previše uvjerenja da možemo ili je jednostavno Benfica bila toliko superiorna da nam nije omogućila ni jednu priliku. Da smo zabili za 2-1, možda bi se utakmica okrenula. Poslije smo imali igrača manje, pokušavali smo, ali nismo uspjeli ništa napraviti – izjavio je nakon ispadanja iz Europe Bjelica, koji nije htio komentirati sudačke odluke.
„Razočarani smo rezultatom i ispadanjem iz Europe. Ali smo vrlo ponosni na sve što smo ostvarili. Dečki su utučeni, ali okrećemo se novim izazovima i do kraja sezone bit ćemo vrlo uspješni”.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI