DINAMO S IGRAČEM MANJE TEŠKO OBRANIO PREDNOST! Mišić otežao suigračima koji su imali mnogo prilika u prvom poluvremenu, ali su se mučili u drugom

Foto: Damir Krajac / CROPIX

U sjeni borbe za prevlast u klubu iz Maksimira, hrvatski prvak Dinamo je u subotu na svojem stadionu ugostio Lokomotivu u ogledu 19. kola HNL-a. Momčad pod vodstvom Ante Čačić željela je pod svaku cijenu popraviti dojam nakon loše odigrane utakmice prošlog vikenda protiv Gorice, a bio je to sadržajan dvoboj, različi od dosadašnjih HNL susreta od povratka s pauze.

Foto: Damir Krajac / CROPIX
Drugo poluvrijeme donijelo je sasvim drugačiju sliku stanja na terenu. Lokosi su odmah zaprijetili Dominiku Livakoviću, da bi potom Baturina zabio za 2:0 te se činilo kako gosti ne mogu zaprijetiti. Gol pogledajte OVDJE.
No, Pivarić nije tako mislio, već sjajno podrapao mrežu Livakovića u 65. minuti za 2:1, a kada je drugi žuti dobio Mišić u 82. minuti, sve se zakompliciralo. Gol Pivarića pogledajte OVDJE.
Ipak Dinamo se obranio i došao do nova tri boda na tablici i predvodi HNL s 45 bodova, dok je Lokomotiva ostala sedma s 19 bodova.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI