DINAMO RAZBIO SLAVEN, ZAMJENE PRELOMILE UTAKMICU: No zbog jedne jedne vijesti Čačić neće mirno spavati

Foto: Damir Krajač/ Cropix

U 11.kolu SuperSport HNL-a Dinamo je s uvjerljivih 4:1 pobijedio Slaven Belupo na Maksimiru.

Trener Modrih Ante Čačić na travnjak je izveo najjaču moguću momčad i nije ništa kalkulirao. Dinamo je do pobjede došao autogolom Markovića u 9. minuti te golovima Petkovića iz penala u 72. minuti, Bočkaja u 81. i Ivanušeca u nadoknadi, a gol za goste zabio je Arber Hoxha u 60. minuti.

Poveli su modri vrlo rano nakon nespretne reakcije Markovića koji zabija u svoj gol. Vrlo brzo moglo je biti i 2:0, Već u sljedećem napadu Oršić je iz slobodnog udarca pogodio stativu.

Potom smo gledali malo usporeniju utakmicu a  treba izdvojiti tek veliku priliku Kocijana za goste n Dinamo je na kraju spasio Livaković.U drugom poluvremenu se ništa nije događalo u prvih 15-ak minuta, a u 58. se ozlijedio Josip Mišić te je stigao ozbiljni problem za Dinamo. Umjesto Mišića na teren je ušao Martin Baturina.

Drugi gol vidjeli smo u 58. minuti. Bosec je ubacio Hoxha skočio i pogodio.

Taj gol iznenadio je domaćine koji su se trgnuli. Ivanušec je uletio u 16 metara te je srušen. Siguran realizator bio je Bruno Petković. Do kraja je na teren postajao samo domaćin a utakmicu su prelomile zamjene s klupe koje je napravio Ante Čačić.

Bočkaj je pogodio za 3:1, a točku na i postavio je Ivanušec nakon odlične lopte Bočkaja koji pruža odlične partije u HNL-u ove sezone.

Dinamo tako u sjajnom raspoloženju odlazi u Salzburg na utakmicu 3.kola Lige prvaka koji se igra  u srijedu.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI