DINAMO PRODAJE GOJAKA! O tome se pričalo cijelo ljeto, evo koja je njegova iduća destinacija

Foto: Goran Mehkek/Cropix

Iako se u posljednje vrijeme ustalio u momčadi i bio jedan od najboljih igrača Dinama, a posebno se istaknuo u uzvratnoj utakmici playoffa Lige Prvaka protiv Bode Glimta reprezenativac BiH Amer Gojak čini se na kraju će ipak napustiti hrvatskog prvaka o čemu se već dugo i intenzivno govorilo. Ušao je u posljednju godinu ugovora i Dinamo ga se već dulje želio riješiti, a to bi sad trebao i ostvariti.

Dinamo će svojeg 25-godišnjeg veznjaka najvjerojatnije prodati Ferencvarosu, koji bi za njega trebao platiti oko milijun eura.

Čačić je Gojaka ove sezone koristio povremeno i Gojak je odlučio ipak otići. Za Dinamo je nastupio 206.puta u koji je stigao prije sedam godina iz Olimpika kao slobodan igrač.

Gojak je u jesen 2020. godine otišao na posudbu u Torino za milijun eura, a Talijani su imali obvezu otkupa njegovog ugovora za 5.5 milijuna eura nakon što odigra 20 utakmica.

Gojak je stao na brojci 17, Torino ga nije želio i vratio ga je na kraju sezone u Maksimir. Prošle sezone upisao je 39 nastupa za prvu momčad, i to uglavnom s klupe, i Dinamo ga je želio prodati ovog ljeta kako ga sljedećeg ne bi izgubio bez odštete.



 

 

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI