DINAMO PRIPREMA NOVI VELIKI TRANSFER? Najbolji napadač na izlaznim vratima: ‘Mogao bih otići’!

Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Tamošnji mediji tvrde kako je stvar otišla toliko daleko da je Hodžić odmah spreman potpisati ako se klubovi dogovore.

Tek što je proigrao i počeo zabijati, BiH napadač Armin Hodžić, mogao bi napustiti Dinamo. Turski mediji donijeli su priču da je Dinamov golgeter na pragu odlaska u turski Konyaspor.

Turski prvoligaš u potrazi je za kvalitetnim napadačem, a najbolji strijelac Dinama im je navodno prvi odabir. Tamošnji mediji tvrde kako je stvar otišla toliko daleko da je Hodžić odmah spreman potpisati za Konyaspor ako se klubovi dogovore. Zanimljivo, tu su tvrdnju potkrijepili navodnom izjavom Hodžića, koja je ipak nekako neobična, da ne kažemo da djeluje izmišljenom.

“Moj suigrač iz reprezentacije Rijad Bajić nazvao me i kazao da je razgovarao s trenerom, da me on prati i da bi me htio dovesti. Bio sam jako sretan jer je velika stvar igrati protiv velikih istanbulskih klubova. Bajić kaže da mu je dobro u Konyasporu, grad je lijep i polaskan sam što me traži taj klub. Dođe li službena ponuda i padne li dogovor među klubovima, mogao bih otići”, kazao je, navodno, Hodžić turskim medijima, to jest, tako tvrde na portalu Fotospor.

Cijela priča djeluje možda neobično jer Dinamo kvalitetne nogometaše rijetko pušta u klubove sredina tablica u ligama kao što je turska, ali ponude li iz Konye dovoljno novca, transfer nije nemoguć. Naravno, Hodžić također mora pristati na ovakav dogovor, ipak, klub je to koji se trenutno nalazi na desetom mjestu Superlige, što znači da ne igra niti jedno od elitnih europskih natjecanja, dok će Dinamo sljedeće sezone igrati barem Europsku ligu.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI