DINAMO POTRESEN ODLASKOM LEGENDE: ‘Napustio nas je nezaboravni plavi devet’

Dinamo je na svojoj službenoj stranici objavio klupsku reakciju nakon tužne vijesti o smrti Slavena Zambate, legendarnog napadača i kapetana zagrebačkih Plavih koji je predvodio momčad do naslova u Kupu velesajamskih gradova 1967. godine.

‘U velikoj tuzi i bolna srca javljamo da nas je u četvrtak, 29. listopada, rano ujutro zauvijek napustio naš proslavljeni nogometaš, naš dragi, omiljeni i nezaboravni “plavi devet” – Slaven Zambata’, objavio je Dinamo,

‘Jedan od najvećih Dinamovih igrača svih vremena, napadač sa stilom, igrač za nogometne gurmane i sladokusce, kapetan proslavljene generacije iz 1967. godine, krajem rujna je obilježio svoj 80. rođendan, a dulje je od šest desetljeća bio usko vezan uz maksimirski klub. Bdio je nad svakim rezultatom, svakim potezom, emotivno pratio događanja vezana uz Dinamo’, naglasio je zagrebački klub veličinu svojeg legendarnog kapetana.

‘Termin ispraćaja doznat ćemo naknadno, a GNK Dinamo ovom prilikom izražava duboku sućut obitelji i prijateljima našega Slavena’, dodao je klub u reakciji na tužnu vijest.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI