DINAMO OPET OKRENUO MILIJUNE: Kovač u Wolfsburg dovodi Franjića, modra kasa bit će puno bogatija

Foto: Ronald Goršić/Cropix

Dinamo je posljednjih dana bio jako aktivan što se ulaznih transfera no čini se da je na red došla i prodaja. Niko Kovač, bivši hrvatski izbornik odnedavno je preuzeo klupu bundesligaša Wolfsburga te je u pogledu prema jačanju svoje nove momčadi oko bacio i na Maksimir, točnije Bartola Franjića.

Vukovi su poslali ponudu 5 milijuna eura, na što je Dinamo odgovorio da traži 8 milijuna eura. Na kraju su se našli na 6 milijuna eura,”, piše njemački Kicker.

“Sve je dogovoreno između Franjića i Wolfsburga i ostalo je još samo da defenzivni all-rounder Franjić potpiše za novi klub. Tome se posebno raduje Wolfsburgov novi trener. Niko Kovač se počne smijati čim se kao tema razgovora nametne njegov sunarodnjak, kojeg očito jako dobro poznaje.

Njemački klub Leipzigu je prodao veznog igrača Xavera Sclägera za 12 milijuna eura, a Kovač kao njegovu alternativu vidi Bartola Franjića za kojeg su poslali i ponudu  oko koje su se na kraju čini se i dogovorili. Franjiće je inače kapetan naše mlade U-21 reprezentacije, vrlo je polivalaentan igrač i upotrebljiv na više  pozicija iako mu je prirodna pozicija ona stoperska.

Franjić je za Dinamo odigrao 82 utakmice. Zanimljivo, Franjić, ispast će da pod Čačićevim ravnanjem nije odigrao niti jednu utakmicu. Tako se odluka o prodaji čini i više nego dobrom a u kasu Dinama slit će se opet pozamašna svota novca.



 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI