DINAMO OPET GLEDA PREMA GRADSKOM VRTU: Bjelica bi mogao ostati bez jakog aduta! ‘Nema laganja, zvali su me i ne znam hoću li ostati u klubu’

Foto: Damir Krajac/CROPIX

Mihael Žaper je dijete Osijeka i dokapetan kluba, prošle je sezone bio jedan od najboljih igrača kluba iz Grada na Dravi. Već se i prije spominjala priča da je za usluge Žapera oko bacio Dinamo. Na zimu je Dinamo uz dosta pompe stigao tada najbolji igrač igrač momčadi Nenada Bjelice Petra Bočkaja.

Žaper je jedna od Dinamovih ‘meta’, a zbog toga i zbog zanimanja drugih klubova, nije sigurno koliko dugo će još ostati u dresu Osijeka.

U razgovoru za Glas Slavonije, opisao je kako stoje stvari, ne skrivajući da interes iz drugih sredina postoji.

‘Pa nema laganja, bilo je kontakta s Dinamom, zovu me. Iz poštovanja prema Osijeku i navijačima nisam o tome želio pričati, no procurilo je u javnost’, rekao je Žaper.

‘Ne zamaram se odlaskom, moj menadžer Bara razgovara i pregovara pa ćemo vidjeti što je najbolje za mene i Osijek’, dodao je mladi igrač Bjeličine momčadi u razgovoru za Glas Slavonije.Žaper je za Osijek je dosad odigrao 130 utakmica i zabio 17 golova, te upisao 11 asistencija.

 

 

 

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI