Dinamo lovi albanskog reprezentativca: U PAOK-u na njega ne računaju, a može li Dinamu biti koristan?

Photo: paokfc.gr

Riječ je o posudbi koja će vjerojatno uključivati pravo otkupa ugovora po isteku posudbe. Naravno, glavno je pitanje što točno Albanac može ponuditi Dinamu.

Kako piše albanski portal Panorama Sport, 23-godišnji albanski reprezentativac, Ergys Kace, na meti je zagrebačkog Dinama. Riječ je o posudbi koja će vjerojatno uključivati pravo otkupa ugovora po isteku posudbe. Naravno, glavno je pitanje što točno Albanac može ponuditi Dinamu.

Kacea smo imali prilike vidjeti na Europskom prvenstvu 2016. u Francuskoj, ali gledali smo ga svega 28 minuta protiv Švicarske. Do sada je za Albaniju odigrao 18 utakmica i zabio je dva pogotka, ali ipak je riječ o igraču sredine terena i to onom defenzivnom dijelu pa golovi nisu najvažnija stavka.

Što se tiče klupskih performansa, Kace je karijeru izgradio u PAOK-u gdje je došao 2012. godine, ali danas ga klub više ne želi. Za PAOK je igrao do ove sezone odnosno, u prvom dijelu sezone poslan u Viktoriju Plzen, ali ni tamo nije zadovoljio. Matični klub ga više ne želi, to jest, za njega nemaju planove, ali Dinamu bi možda dobro došao jer je ta pozicija defenzivnog veznog kritična još otkako je Arijan Ademi suspendiran.

Kace prema Transfermarktu vrijedi oko 2.5 milijuna eura, a u dosadašnjoj karijeri za PAOK zabio je šest golova i upisao je deset asistencija u 144 utakmice, dok u Plzenu i ranije u Anagennisiju nije igrao značajniju ulogu u momčadi.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI