DINAMO GA PLATIO TRI MILIJUNA EURA: Nije htio sjediti na klupi pa su ga posudili Lokomotivi

Foto: Igor Soban/PIXSELL

Hrvatski prvak je u posljednjih nekoliko dana prijelaznog roka doveo jednog, a riješio se dva igrača.

U klub je stigao dugoočekivani stoper, dok su mladi napadač i golman otišli na posudbe.

U Zagreb se vratio Emir Dilaver koji je iz Dinama otišao prije godinu dana za milijun eura.

Vraća se iz Risepora, a Dinamo je napokon riješio muke po stoperima. Perić i Lauritsen su ozlijeđeni tako da je Ristovski bio primoran igrati zadnjeg igrača uz Theophila-Catherina.

Klub su pak napustili Sandro Kulenović i Ivan Nevistić.



Sandro Kulenović imao je ponuda iz cijelog svijeta, ali je inzistirao na ostanku u Zagrebu. Odbijao je redom New York Red Bull, Nottingham Forrest, Sochi, St. Truiden i Maribor, a karijeru će nastaviti u Lokomotivi. Potpisao je jednogodišnju posudbu te će s Maksimira preseliti na Kajzericu.

Drugi igrač koji je također otišao put Novog Zagreba je Ivan Nevistić, golman kojeg je Dinamo kupio prošle zime za čak tri milijuna eura. Nije odmah došao u Zagreb već je ostao na posudbi u Rijeci do kraja sezone. S obzirom na to da su mislili kako će Livaković napustiti Dinamo, Nevistić je trebao postati njegova zamjena, ali čini se da interes za jedinicom Vatrenih slabi i kako će ostati na Maksimiru još barem jednu godinu. Nevistić, pa ni Kulenović nisu htjeli sjediti na klupi za pričuve tako da će svoju priliku potražiti u Lokomotivi.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI