DINAMO DOBIO MLADOG I TALENTIRANOG STOPERA: Maro Katinić je za prvi sastav debitirao još kao 17-godišnjak upisavši dosad već dva nastupa

Ronald Gorsic / CROPIX

GNK Dinamo je u subotu potpisao za mladog i talentiranog stopera 18-godišnjeg Maru Katinića, koji je do sad igrao za Dinamo II u drugom HNL-u. Tamo je bio standardni igrač, piše portal Dnevno.

Katinić je rođen u Rijeci, a svoj nogometni put započeo je u Lučkom radniku da bi potom do 15-te godine igrao u Rijeci kada prelazi u Dinamo, gdje je igrao za drugu momčad. Kao 17-godišnjak skupio je i dva nastupa za prvi sastav Modrih.

Maro igra na poziciji stopera, a može zauzeti mjesto u sredini obrane na lijevoj i desnoj strani, a u Dinamu su ovim potpisom pokazali kako ne treba brinuti za obrambeni red Modrih u budućnosti.

“Igrački se formirao i oblikovao u Dinamovoj školi, prošlog ljeta zablistao na snažnom juniorskom turniru Mladen Ramljak, u seniorskom se nogometu ustalio u drugoj momčadi plavih kao standardni stoper u Drugoj HNL, a za prvi sastav debitirao još kao 17-godišnjak upisavši dosad već dva nastupa… Ovo je ‘brzopotezni’ opis nogometnoga puta kojeg je zasad prošao mladi Dinamov branič Maro Katinić. Tek mu je 18 godina, a s plavima je sad potpisao i prvi profesionalni ugovor”, objavili su iz Dinama.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI