Dinamo do bodova protiv Slaven Belupa, Osijek nadvisio Inter, Hajduk deklasirao Rudeš

Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Dinamo je dominirao cijelu utakmicu. No, prvi igrač utakmice svakako je bio mladi Fiolić

U utakmici 6. kola Prve HNL Dinamo je na svom Maksimiru pobijedio Slaven Belupo s 2-0 (1-0) pogocima Fiolića (20)  i Rahmanija (67).  Dinamova pobjeda bila je apsolutno zaslužena, a može veseliti i bolja forma nego u nedavnim ogledima. U drugoj utakmici večernjeg programa Prve HNL Osijek je pobijedio zaprešićki  Inter s 2-0 (0-0).

Dinamo je dominirao cijelu utakmicu. No, prvi igrač utakmice svakako je bio mladi  Fiolić. Krasan pogodak postigao je dotični igrač  sjajnim udarcem s dvadesetak metara.  Taj pogodak otvorio je vrata Dinamovoj pobjedi, da bi  Fiolić u 67. minuti asistirao za drugi pogodak, iz slobodnog udarca sjajno je našao Rahmnanija koji je glavom pogodio kut vratara Markovića. S 2-0 prednošću Dinamo je mogao rutinski privesti utakmicu kraju…

U Gradskom vrtu Osijek je pobijedio zaprešićki Inter s 3-0 (0-0). Strijelci za Osijek bili su Šimunec (65) , Ejupi (70) i  Dalić (90, autogol).

Hajduk je na gostovanju u Zagrebu pobijedio Rudeš 4-0 (3-0). Tri gola dao je Said, a jedan  Barry.

U posve jednosmjernoj utakmici, jer je Hajduk veći dio utakmice imao dva igrača više pitanje pobjednka bilo je zarana odlučeno. Zbog oštrih startova, naime, sudac Batinić jeu prvih pola sata isključio dva igrača Rudeša, Vucu i Borekovića.  Hajduk je potom samo dovršio posao, jer je od 12. minute vodio s 1-0,  u 39. je bilo 2-0, a u zadnjim sekundama prvog dijela i 3-0. U 59. minuti Said je zabio svoj treći gol za 4-0.



 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI