DENVER NAPOKON DOBIO! Nuggetsi skoro propustili veliku prednost

Foto: Instagram

Nikola Jokić je načeo, a Jamal Murray dokrajčio Lakerse! Denver je uspio ostati u seriji pobijedivši u trećoj utakmici finala Zapadaje sa 114-106, pa je sada rezultat smanjen na 2: 1, a još jednom su odabrani igrači trenera Michaela Malonea pokazali da se ne predaju ni kad ih svi otpišu. Borili su se poput lavova i na kraju postigli pobjedu koja može sve promijeniti kao i u prethodne dvije serije

Jokić je utakmicu počeo fantastično, u prvom poluvremenu postigao je 15 poena, dok je u drugom bio malo stao i utakmicu završio s 22 poena, 10 skokova i pet asistencija, ali kad mu nije išlo – tada bi zablistali i drugi igrači.

Jeremy Grant odigrao je najbolji susret u doigravanju i zabio 26 koševa, dok je na kraju najbolji bio Jamal Murray s 28 koševa, osam skokova i 12 asistencija.

Kanađanin je taj koji je vadio Denver na kraju kada je počeo gubiti ogromnu prednost. Vodili su s 20 razlike na početku posljednje dionice kada su Lakersi počeli raditi seriju, ali Murray je u proradio pravom trenutku i spremio trice.

James je postigao triple-double sa 30 poena, 10 skokova i 11 asistencija, dok je Anthony Davis imao 27 poena. Treći strijelac Caldwell-Popea bio je daleko, postigavši ​​12 poena.



Denver je još jednom pokazao da je najopasniji kada gubi, već su se dva puta vraćali u ovom doigravanju nakon 1: 3, ali navijači se nadaju da ovaj put neće doći na rub poraza, već kako će u sljedećoj utakmici uspjeti izjednačiti rezultat u serijama.

Sljedeći susret igra se u noći između četvrtka i petka od 3.00.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI