DANSKI IZBORNIK PRED UTAKMICU PROTIV HRVATSKE: ‘Pobjeda pod svaku cijenu ne dolazi u obzir jer mi moramo biti spremni za četvrtfinale’

Hrvatska danas igra odlučujuću utakmicu na Svjetskom prvenstvu protiv Danske, u kojoj naši igrači moraju pobijediti žele li imati šanse prolaska u četvrtfinale gdje bi nas čekala Švedska.

Na ruku nam ide činjenica kako su Danci već osigurali prolazak skupine, te mogu s pola gasa odigrati utakmicu protiv nas, a i crijevna viroza koja je poharala njihovu reprezentaciju i glavnog igrača Mikkela Hansena.

Tako je Danski izbornik Nikolaj Jacobsen naglasio kako ne zna hoće li Hansen igrati večeras protiv Hrvatske pošto ga želi sačuvati za daljnje utakmice.

“Prvo ćemo vidjeti tko će biti fizički spreman za tu utakmicu. Najvažnije nam je imati što više spremnih igrača za četvrtfinale u srijedu. To je trenutno prioritet”, rekao je Jacobsen.

Ono što se našima može najviše svidjeti jest činjenica kako Danci ne moraju pobijediti pošto poto i ne stavljaju pred svoje igrače imperativ pobjede.



“Pobjeda pod svaku cijenu ne dolazi u obzir, jer mi moramo biti spremni za četvrtfinale. Naravno, ući ćemo u utakmicu i pokušati nešto izvući, ali si nikako ne postavljamo imperativ pobjede.”, naglasio je izbornik Danske.

Današnji susret Hrvatske i Danske možete pratiti od 20:30 na našim stranicama i naravno u prijenosu na RTL-u.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI