DAMBRAUSKAS TUŽAN NAKON ISPADANJA HAJDUKA: ‘Nismo imali sreće sa ždrijebom, da smo imali drugog protivnika, možda bi slavili’

Foto: ANTE CIZMIC Cropix

Trener Hajduka Valdas Dambrauskas komentirao je ispadanje Hajduka u play-offu Konferencijske lige, nakon što je izgubio od Villarreala 2-0.

Rekao je kako ništa ne može zamjeriti igračima, a ističe i kako je momčad bila bolja i spremnija nego u prvoj utakmici.

“Razlika u klasi između nas i Villarreala je prevelika, pogotovo u dvije utakmice. Okrećemo se Osijeku koji za nas kao finale, neće biti lako, ali moramo se fokusirati. Pokazali smo nivo na koji možemo biti ponosni, ali moramo se poboljšati”, rekao je.

Rekao je i kako su navijači pružali veliku podršku.

“Velika zahvala navijačima za podršku tijekom utakmice i poslije nje. To je velika odgovornost. Ne bojim se reći i znam da zvuči kao klišej, ali stvarno imamo najbolje navijače u Europi. Zaista imamo. Netko nas uspoređuje s Napolijem i Marseilleom, ali mi nismo ni prvi u Hrvatskoj, ne igramo u Europskoj ligi, ni u Konferencijskoj ligi i imamo takvu podršku. Igrači i mi smo veoma ponosni što imamo ovakvu podršku”, naglasio je.



“Nogomet nije lak. Da je formula tako jednostavna, da samo staviš stvari unutra i stisneš “enter” i svi postanu dobri i lijepi, svi bi to mogli napraviti. Možete provjeriti rezultate iz Europske lige i Konferencijske lige, mnogo klubova s velikim budžetima, vrhunskim igračima i trenerima, ispadaju jer samo najbolji, ne oni tijekom cijele sezone, nego samo u tom trenutku prolaze dalje”, nastavio je trener Hajduka Dambrauskas.

“Nismo imali sreće sa ždrijebom, da smo imali drugog protivnika, možda bi slavili, ali tako je, kako je. Ne možemo tražiti isprike, izgubili smo i moramo naučiti iz pogrešaka te se fokusirati na Osijek”, dodao je.
Facebook Comments

Loading...
DIJELI