DALIĆA POTRESLA NOVA LOŠA VIJEST: Hrvatska ostala bez važnog ofenzivnog aduta!

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Hrvatski nogometni reprezentativci obavljaju posljednje pripreme prije nova dva kvalifikacijska ispita za odlazak na Svjetsko prvenstvo 2022. godine u Kataru.

Ispred Hrvatske su dvije utakmice skupine H. Hrvatska će utakmicu protiv Cipra igrati u petak u 20:45 sati u Larnaci. Susret sa Slovacima na rasporedu je tri dana kasnije, u ponedjeljak, domaćin je Gradski vrt u Osijeku, a početak je također u 20:45.

Prije utakmica protiv Cipra i Slovačke, Daliću je iz kadra zbog ozljede otpao Mislav Oršić, jedan od nositelja igre Dinama.

 Oršić je propustio trening u utorak zbog bolova u gležnju, a dodatni su pregledi pokazali da ne može biti spreman za Cipar i Slovačku zbog čega neće ni putovati s reprezentacijom u Larnacu.

Ovaj problem u ofenzivnom dijelu momčadi stiže nakon što je Hrvatska za ovu akciju u poteškoćama i s obrambenim adutima. Domagoj Vida i Dejan Lovren su oporavljenici nakon ozljeda, zbog kojih su pauzirali unatrag mjesec dana, a nije bilo vremena da se vrate u pravi ritam prije reprezentativnog okupljanja.

Dalić je uoči okupljanja aktivirao pretpozive Duji Ćaleta-Caru i Marinu Pongračiću, koji su osnažili konkurenciju u posljednjem redu.

Na početku reprezentativnog tjedna, Dalić je aktivirao i pretpoziv Simonu Slugi, koji se priključio reprezentaciji zbog ozljede Osijekovog golmana Ivice Ivušića.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI