DALIĆ RAZMIŠLJA O ODLASKU S MJESTA IZBORNIKA? Jedan ga klub silno želi, cijena im nije nikakav problem!

hns

Saudijski Sky Sport objavio je vijest – Al-Ittihad želi za trenera nikog drugog do izbornika hrvatske reprezentacije Zlatka Dalića. Cijena nije problem! Jest, Dalić ima ugovor s Hrvatskim nogometnim savezom do kraja srpnja sljedeće godine, no tko bi mu mogao reći ne nakon nemoralne ponude, razmišljamo…

U napisu dalje stoji da pregovori počinju ovih dana. Sjećamo se, odmah nakon svjetske smotre kada je Hrvatska senzacionalno gotovo postala svjetski prvak – Dalić je imao unosne ponude iz Kine koje je redom odbio. Nije želio napustiti Hrvatsku. U međuvremenu vidio je da je sa smjenom generacija teško raditi, u Savezu su trvenja, tko zna što danas misli?

Ovaj klub su redom vodili nama znani treneri, Vanderlei Luxemburgo, Osvaldo Ardiles, Dragan Talajić, Vahid Halilhodžić, Matjaž Kek,Slaven Bilić. Najbogatiji je u Saudijskoj Arabiji ali zadnjih godina proživljava krizu, a sad je tek osmi na ljestvici domaćeg prvenstva.

U trenutku objavljivanja ove vijesti klub je otpustio svog trenera, Čileanca Luisa Sierru koji je na klupi izdržao tek devet mjeseci. Kao “točka na i” mu je bio poraz od Al-Wehdea, predsjednik kluba dao mu je “cipelu” i krenuo u potragu za novim trenerom. On bi Dalića!

Zlatko Dalić je sedam godina proveo na Bliskom istoku prije nego li je listopadu 2017. preuzeo klupu reprezentcije Hrvatske. Ne bi otišao u neznano podneblje.



Hoće li mu utakmica protiv Slovačke sredinom studenog u Rjieci biti posljednja na hrvatskoj klupi?
Facebook Comments

Loading...
DIJELI